Meteen naar de inhoud

Wereldkankerdag ’22

WIJ  ORGANISEREN IN DIT KADER EEN WEBINAR OP 4 FEBRUARI 11.00 UUR

Dit jaar is de slogan ‘Kanker raakt iedereen. Jou dus ook’. Een op de drie Nederlanders krijgt kanker, en die diagnose raakt naast de patiënt ook diens sociale omgeving: familie, vrienden, collega’s enzovoort. Dit thema biedt aanknopingspunten voor het delen van verhalen over de impact van kanker op het gezin, de werkvloer en andere levensgebieden. 

Lieke en Nienke organiseren op wereldkankerdag om 11.00 uur een webinar voor jou en je naasten. Wij gaan vooral in op het effect dat het heeft op de mensen die dicht naast je staan. Hoe gaan die om met jouw kanker?

Wij gaan in op: wat doet de diagnose kanker met de mensen om je heen. Dit kan zijn je partner, kinderen, ouders, familie, vrienden maar ook collega’s. Ook voor hen is het lastig om goed in te spelen op jouw ziekte. Jij verandert, zij willen zich flink houden, je collega’s weten niet wanneer en of je nog terug komt, vrienden weten niet hoe ze je kunnen steunen.  Goede reden om daar samen over te praten en ervaringen te delen.

Geef je op via info@doornakanker.nu. Je krijgt dan een link om mee te doen aan deze ‘zoom-sessie’.