Meteen naar de inhoud

Loop je mee in stilte op 11 oktober?

stiltewandeling 11 oktober

Stiltewandeling 11 oktober in de ochtend 10.00 – 11.30 uur
Het thema van oktober is: kanker heb je niet alleen. Een moment om een stilte-wandeling te organiseren vinden Lieke en Nienke van door! na kanker. Een mooie ervaring voor jezelf waarbij de natuur je inspiratie en inzichten geeft. 

Waarom een stiltewandeling?
Kanker zet namelijk je wereld op zijn kop. Als patiënt, als partner, als vriend of vriendin, ouders of kind. Je leven verandert in een mallemolen. Angst en verdriet. Doorgaan met alle dingen die moeten. Als je ziek bent, onderga je alle behandelingen. Je kan niet meer werken. Je gezin moet gewoon door. En als nauwbetrokkene is het ook allemaal heel heftig. Soms kan het dan prettig zijn om te wandelen in stilte. Alleen je voetstappen op een bospad, je ademhaling en enkel het geluid van de vogels of de wind te horen. 

door! na kanker
Lieke en Nienke zijn allebei ook wandelcoach. Zij begeleiden de mensen die meegaan op professionele wijze. We starten op de Zandverstuiving in Rosmalen en vandaar uit gaan we de bossen in. We vragen een kleine bijdrage van € 10,–  per persoon. Deze bijdrage gebruiken we voor mensen die onze training door! na kanker wil volgen, maar dit financieel niet op kunnen brengen. 

Corona
Tijdens het wandelen houden we de regels in acht zoals geadviseerd door het RIVM en de regering. Leuk als je meewandelt. Na afloop kunnen we op gepaste afstand nog even napraten als je dat wilt.

Opgeven
Geef je op via info@doornakanker.nu. Je ontvangt van ons een bevestiging en aanvullende informatie per mail. Bellen of appen mag ook: Nienke: 06-31970984 of Lieke: 06 – 33 79 61 63.